luni, 20 februarie 2012

Gica-Calorimetru - Calculator energie termica SENSOSTAR

(produsul este foarte putin folosit)

PRET 169 LEI


Calculatorul de energie termica Sensostar este destinat integrarii în subansamblu cu traductoare hidraulice cu iesire de impuls - de la cele mai mici tipodimensiuni la contoarele Woltmann pentru debite mari -  fapt pentru care sunt destinate pentru masurarea energiei termice vehiculate în toate sistemele de încalzire centralizata cu circuit închis.

Pentru a raspunde cât mai exact specificatiilor fiecarei aplicatii în parte, programarea calculatorului Sensostar se poate realiza în productie în baza datelor specificate de client (Ex: rata impulsului poate fi setata din productie la orice valoare în intervalil 1 – 1000 l/imp), accesul la modificarea parametrilor programati fiind protejat prin software si prin sigiliu metrologic.

Calculatorul SENSOSTAR este echipat cu o iesire de date pentru ENERGIE si VOLUM izolata galvanic precum si cu o interfata pe corpul calculatorului pentru echipamente auxiliare cum ar fi o iesire analogica sau de contact, M-BUS sau interfata pentru doua conductoare. Permite interogarea / afisarea unor marimi si parametri suplimentari. Memorare EEPROM 6 ori zilnic. 

Specificatii tehnice:
  • Compatibilitate cu toate traductoarele hidraulice
  • Valori standard de impuls: 1 l/Imp, 25 l/Imp, 250 l/Imp.
  • Autonomie a bateriei: 6 ÷ 1 ani
  • Domeniu de temperatura calculator 5 ÷150◦C
  • Citire/memorare la data scadenta. 
  • Interfata optica pentru configurare si colectare date.
  • Afisare numerica, operare simpla. Functii de autodiagnosticare si alarmare. Permite integrarea în sisteme de citire automatã a datelor (optional M-Bus)
Fotografia este reala iar Gica-Calorimetru - Calculator energie termica SENSOSTAR se livreaza din stoc in toata tara prin posta romana sau curier.

Niciun comentariu: